PEC Zwolle – Groningen

Woensdag 24 april zijn we met de leden van de Ondernemerskring Midden Drenthe naar de wedstrijd PEC Zwolle tegen FC Groningen geweest. We zijn met de bus heengegaan, toen we aankwamen stond er een broodjesbuffet voor ons klaar. Vervolgens gaf Dirk Marcellis van PEC Zwolleeen presentatie. Daarna zijn we naar onze plekken in het stadion gegaan, de eerste helft was het heerlijk weer. De 2de helft werd het minder weer. Scheidsrechter Martin van den Kerkhof vond in de 57e minuut wegens hevig onweer het risico om verder te spelen te groot. Na een oponthoud van een half uur werd besloten om het spel niet meer te hervatten in Zwolle. We hebben nog gezellig wat met elkaar gedronken in de bar en vervolgens zijn we weer huiswaarts gekeerd. Eindstand 1-2.