Brasserie Spier is honderdste lid van Ondernemerskring

De Ondernemerskring Midden-Drenthe is in 1992 opgericht door Beiler ondernemers. Vrijdagmiddag heeft een aantal leden van het bestuur van de Ondernemerskring Midden-Drenthe het honderdste lid verwelkomd met een bos bloemen en een taart. Peter Pool van Brasserie Spier werd in het zonnetje gezet.
Lidmaatschap van de OM-D geeft toegang tot een bijzonder netwerk van ondernemers (bedrijven en organisaties). Door bijeenkomsten als de traditionele nieuwjaarsborrel, bedrijfsbezoeken en andere bijeenkomsten worden de deelnemers in staat gesteld nieuwe contacten te leggen, kennis te maken met collega-ondernemers en banden en relaties te versterken. Voorbeelden van bijeenkomsten van de afgelopen jaren zijn onder andere karten met een lezing van Tim Coronel, bezoek aan de Heineken brouwerij in Amsterdam en een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg. Maar ook het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Groningen en PEC Zwolle en Groningen Airport Eelde voor een presentatie en een rondleiding.

Ondernemers zijn welkom om zich aan te sluiten. Dat kan bijvoorbeeld op de eerstvolgende netwerkontbijt op woensdag 13 november en woensdag 11 december. Voor meer informatie over de OMD zie de website.

Secretariaat Ondernemerskring Midden-Drenthe
Molenstraat 8a | 9411 NL Beilen
ABN AMRO 45 86 00 555 | KvK Meppel 400048572
info@om-d.nl